vege header

Nytillverkade turbo's

 

VEGE kan nu erbjuda ett snabbt växande sortiment av NYTILLVERKADE TURBOAGGREGAT till konkurrens kraftiga priser till populära bilar och lätta transport fordon.

VI ÄR STOLTA ÖVER ATT KUNNA ERBJUDA TVÅ MÖJLIGHETER! 

Eftermarknaden på turbos har idag två kvalitets alternativ Nya & Renoverade! choice is yours and is often dependent of the value of the vehicle requiring a turbo & the drivers budget.

 

Vår Garanti!

 

Till skillnad från ny original turbos är vår garanti på våra egna produkter ger det oss en mycket större flexibilitet än vad original tillverkarna kan ge i en eftermarknads miljö. Vi kan därmed ge er hela 24 månaders garanti på nya enheter utan miltal restriktioner! Första året täcker vi delar och arbets kostnader, det andra året erbjuder vi en ersättnings turbo!

 

New turbos - Sol with a 2 year warranty.

 

klick på den här linken för monteringsinformation

 

 

Your old turbos is worth £'s

VEGE har återvunnit delar sedan vi erbjöd våra första renoverade automobil produkter 1936

Alla nya VEGE turbos är sålda på efter ett utbytes system. Den gamla enheten bör returneras i samma kartong som användes vid leveransen av er nya enhet. Då vi arbetar efter denna metoden kan vi hålla nere priserna till våra kunders fördel, då våra nya turbo enheter bidrar med välbehövda stommar som vi skickar för renovering till våra fabriker.

Alla turbos vi säljer kommer med en packingsats, varje sats har en spruta med olja för att förhindra en torrstart när ni monterat den nya turbon samt de packningarna ni behöver för att montera enheten.  

ISO9001 Certified

 

                                                                                                Vi är inte knutna till något specifikt bilmärke eller turbotillverkare, Vi är verkligen en helt fristående återförsäljare av ‘alla märkes’ turbos till den europeiska eftermarknaden.

 

VEGE SV New Turbochargers

Turbo installations instruktion (engelska) click here