vege header

VEGE är en av världens största oberoende leverantörer av fabriksrenoverade bensin- och diesel motorer. Vi erbjuder även fabriksrenoverade och nya topplock, turbo-aggregat, manuella växellådor, dieselpumpar, spridare och dieselpartikelfilter.

 

 

Med en avancerad samt effektiv produktionsprocess och 75 års erfarenhet i bagaget, har VEGE möjlighet att leverera fabriksrenoverade motorer och komponenter med minst lika hög kvalitet som OEM Original produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi lever i en värld där tillverkarna ändrar sina motortyper snabbare än någonsin tidigare. Detta gör att våra ingenjörs avdelningar måste ligga i framkant i produktionen hela tiden. Tillgängligheten är nyckeln, att kunna leverera det kunden önskar omgående. För de produkter vi själva inte hinner att producera, har vi samarbetspartners världen över just för att kunna tillfredsställa marknaden och leverera delar till i stort sett alla bilmärken.

Alla produkter som säljs av VEGE kommer med 1 års Europa-garanti, vilket gör att ni alltid kan känna er säkra när ni handlar av oss.

 

          Vege DPFs